csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: beszoktatás
Ember tervez, Isten végez 

Ember tervez, Isten végez 

2021. nov. 21. 15:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

 Én hiszek a jelekben. Most már azt is megtanultam, hogy nem szabad elhessegetni azokat a belső hangokat, amelyek csak úgy átsuhannak az ember agyán, hanem meg kell próbálni megfejteni, hogy az adott élethelyzetben vajon mire akarnak figyelmeztetni. Nekem most azt súgta a belső hang (és több "külső"), hogy talán mégsem ez a megfelelő időpont arra, hogy Hanni elkezdje a bölcsit…

Bárdosiék: Indul az év

Bárdosiék: Indul az év

2020. aug. 28. 14:00, Blogokcall_made

Emlékeznek még arra a kis kocka alakú papírdobozra, amiben színes korongok vannak? Ez is szerepelt anno a kisiskolások kezdőcsomagjában, bár sokak számára örök rejtély maradt, hogy vajon mire is való. Erről, valamint a beszoktatásról és az évkezdéssel járó nagy kérdésekről is beszélnek Bárdosiék a vlogsorozat 2. évadjának első részében.

Sok gyermek hétévesen válik igazán iskolaéretté

Sok gyermek hétévesen válik igazán iskolaéretté

2019. máj. 3. 11:45, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Nem szabad kudarcként megélniük a szülőknek, ha hatéves gyermekük még nem áll készen az iskolára, a túl korai kezdés komoly károkat okozhat — figyelmeztetnek a szakemberek. Az iskolaérettség megállapításakor nem feltétlenül mérvadó, hogy a gyermek milyen okos, sokszor a már írni-olvasni tudó nagycsoportosokról is kiderül, hogy érdemes még egy évet óvodában tölteniük.