csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: karantén
A kényszerű böjt után térjünk vissza a kultúrához!

A kényszerű böjt után térjünk vissza a kultúrához!

2021. jún. 29. 10:28, Családban élni jócall_made

A kultúra segítségével újra közösségekbe csalogatnák otthonaikból az embereket – derült ki a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs heti ülését követően. A grémiumot vezető Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter sajtótájékoztatóján a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Vashegyi György és az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális államtitkára, Fekete Péter is beszámolt az újdonságokról.

Kovács András Péter: „Ha büszkék lesznek rám, akkor nyertem!”

Kovács András Péter: „Ha büszkék lesznek rám, akkor nyertem!”

2021. jún. 20. 8:00, Interjúkcall_made

Tudatosan óvja családját a nyilvánosságtól az egyik legnépszerűbb magyar humorista és standupos, még sincs olyan fellépése, hogy ne ejtene szót gyermekeiről és a feleségéről. Apák napi beszélgetésünkben Kovács András Péter három gyermek büszke édesapjaként mesélt a trambulinozásról, az önkizsákmányolásról és a szuperapaságról is.

Lelki restart – ha már nincs honnan erőt merítenünk

Lelki restart – ha már nincs honnan erőt merítenünk

2021. máj. 6. 5:00, Életmódcall_made

Mire beköszönt a tavasz, sokan küzdünk lelki-szellemi kimerüléssel. Fáradtak, ingerlékenyek vagyunk, nem találjuk magunkat. E tünetek szinte természetes következményei a téli hidegnek, bezártságnak, fényhiánynak. Ám ezt most még tetézik a járvány megpróbáltatásai is, a személyes szorongások, veszteségek. Ilyen terhek mellett már nem feltétlenül elég a talpra állashoz az, ha kisüt végre a nap.