csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kirándulás
5 mesés téli kirándulóhely

5 mesés téli kirándulóhely

2022. jan. 9. 9:00, Életmódcall_made

Havas hegycsúcsok, zúzmarával borított fák, hófehér táj – a hideg évszak legszebb természeti kincsei. Olyan kirándulóhelyeket ajánlunk, amelyeket a téli időszakban a legérdemesebb felkeresni.

Több szakember intézi ezentúl az örökbefogadásokat

Több szakember intézi ezentúl az örökbefogadásokat

2021. okt. 5. 12:29, Családban élni jócall_made

56-tal növelik az örökbefogadásban dolgozók számát, így az örökbefogadási tanácsadók száma 39-cel, az örökbefogadási feladatokat ellátó pszichológusok száma pedig 17-tel nő - jelentette be Novák Katalin kedden a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs záró ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.

Családi csapatépítés

Családi csapatépítés

2020. dec. 29. 15:00, Életmódcall_made

A vírushelyzet és a vele járó karantén-időszak próbára teszi a legszeretetteljesebb emberi kapcsolatokat is. A bezártságnak azonban pozitívuma is van: még jobban megismerhetjük egymást. Íme néhány kreatív ötlet, amelyek összekovácsolhatják a családot.

Miért is szeretjük az őszt?

Miért is szeretjük az őszt?

2020. szept. 27. 8:00, Életmódcall_made

Szeptember beköszöntével egyesek szomorúan búcsúztatják a nyarat, és még sokáig a szívükben őrzik a napfényes, strandolós időszak emlékét, míg mások inkább előre tekintenek és örömmel fogadják az őszt: ezt a színekkel, illatokkal és lehetőségekkel teli évszakot. Lássuk, mi mindent kínál számunkra az évnek ez az időszaka!