csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: lakás
Biztonságos és kényelmes – ilyen a tökéletes dolgozósarok!

Biztonságos és kényelmes – ilyen a tökéletes dolgozósarok!

2021. jún. 7. 5:00, Támogatásokcall_made

Számos cég a járvány elmúltával sem mond le arról, hogy a pandémia idején ugyan kényszerűen bevezetett, ám azóta sikeresen bizonyított távmunkában foglalkoztassa alkalmazottait. Ezért megnőhet az igény arra is, hogy az otthonfelújítási támogatást egy kényelmes és szakszerű home office munkaállomás kialakítására fordítsuk. Tolvaj Borbála munkavédelmi szakmérnök segítségével körbejártuk, mire érdemes odafigyelni, mielőtt belevágunk a munkálatokba.

Pozitív fordulat várható az ingatlanpiacon

Pozitív fordulat várható az ingatlanpiacon

2021. jan. 18. 15:00, Támogatások, kedvezményekcall_made

A januártól érvényes támogatások nem differenciálnak a gyerekek száma alapján, így most a nagycsaládosok mellett az egy-két gyermeket nevelők is jobb helyzetbe kerülhetnek – egyebek mellett így vélekedett a csalad.hu kérdésére az ingatlanpiaci gazdasági szakértő. Balogh László szerint a következő időszakban az ingatlanpiac élénkülésére, a lakásárak stagnálására lehet számítani.

Újépítésű vagy régi lakás – hova költözzön a család?

Újépítésű vagy régi lakás – hova költözzön a család?

2021. jan. 5. 15:00, Támogatások, kedvezményekcall_made

Az idei vírushelyzet miatt sokkal több időt töltöttünk az otthonainkban, így sok esetben nemcsak az életterünkké, de a munkahelyünkké is vált a lakásunk. Amennyiben a komfortosabb életvitel reményében úgy döntünk, hogy tovább állunk, felmerül a kérdés, hogy régebbi vagy új ingatlanba érdemes inkább költöznünk. Balla Frigyes ingatlanszakértővel beszélgettünk.