csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: mikulás
A Mikulás igazi legendája

A Mikulás igazi legendája

2020. dec. 5. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Tisztított cipő az ablakban és örömteli izgalom december elején – így várjuk a piros ruhás, nagyszakállú Mikulást, amióta csak világ a világ. A télapóval, a rénszarvasokkal és a kéménnyel kapcsolatban viszont már több a bizonytalanság… Hogy is van ez?

Bárdosiék: Jön a Mikulás!

2020. dec. 4. 15:00, Blogokcall_made

– Anya, hogy csinálja a Mikulás, hogy egyetlen éjszaka alatt mindenkihez eljut? – idézte Ildi kislányuk, Maja kérdését a Bárdosiék vlog legfrissebb részében. Míg Sanyi szerint a Mikulás ünnepe remek alkalom arra, hogy sok csokit ehessünk, Ildi megfontoltabban kezeli ezt az eseményt.

Csokimikulás – hogyan válasszunk jól?

Csokimikulás – hogyan válasszunk jól?

2020. dec. 2. 15:04, Életmódcall_made

A csokimikulás figurák elengedhetetlen kellékei a december 6-án reggel a kiscsizmákba kerülő meglepetés csomagoknak. De vajon tudjuk-e, mire érdemes figyelni, ha azt szeretnénk, hogy a gyermekünk jó minőségű csokit majszoljon? Szöllősi Rékát, a FÉSZ (Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Meddig jöjjön a Mikulás?

Meddig jöjjön a Mikulás?

2020. nov. 29. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Az advent beköszöntével elkezdődik a visszaszámlálás az ünnepekig, a kisiskolások pedig mindenféle furfanggal próbálják rajtakapni a Télapót, képesek ébren maradni, csak hogy bizonyosságot szerezzenek a nagyszakállú létezéséről. Meddig hagyjuk őket hinni a mesevilágban vagy épp kételkedni benne? El kell egyáltalán venni tőlük ezt a csodát?