csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: pelus és nyakkendő
Különválás után is óvjuk a kötődést a gyerekekkel!

Különválás után is óvjuk a kötődést a gyerekekkel!

2020. jún. 15. 5:00, Interjúkcall_made

Aki nem lehet része folyamatosan a gyermekei életének, azért sem engedheti meg azt a „luxust”, hogy csorbuljon a bizalom, mert a láthatási idő eltelte után nem lesz lehetősége kijavítania a hibát – vallja az édesapa, aki bírósági döntés alapján tíznaponta 4 napot tölthet kislányával és kisfiával.

Versek a nagypapától

Versek a nagypapától

2020. jún. 14. 10:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

Kedves verseket ír Császár József olvasónk az unokáiról, Dorkáról és Gergőről, amelyeket nemrég az Unoka-sztori pályázatban osztott meg a csalad.hu szerkesztőségével és közönségével. A közelgő apák napja nemcsak az apák, hanem a nagypapák fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet.

Az apa legyen része az érzelmi háztartásnak!

Az apa legyen része az érzelmi háztartásnak!

2020. jún. 12. 9:00, Interjúkcall_made

Léder László pszichológus gyakorló édesapaként is azt vallja: fontos, hogy ne csak az édesanya legyen aktívan jelen a gyermek életében. A szakember könyvet írt és előadásokat tart, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen károsak lehetnek a régi, rossz beidegződések.

Mondd, jó érzés apának lenni?

Mondd, jó érzés apának lenni?

2020. jún. 11. 5:00, Életmódcall_made

A közelgő apák napja alkalmából családfőket kértünk meg, meséljenek az apaságról. Arról, amiről keveset kérdezzük őket: örömeikről, kétségeikről, félelmeikről. 8+1 vallomásból álló, különleges csokrot állítottunk össze.