csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: telefon
Párkapcsolatok a közösségi média hálójában

Párkapcsolatok a közösségi média hálójában

2022. jan. 6. 6:00, Párkapcsolatcall_made

Az online jelenlét egyértelműen megkönnyítette a párkeresést, azonban amellett, hogy időt vesz el egymástól, sok bonyodalmat, félreértést, féltékenykedést is szül. Mire érdemes vigyázni, miről fontos szót váltani a férjünkkel, feleségünkkel, ha szeretnénk elejét venni a felesleges konfliktusoknak? Erről beszélgettünk dr. Szántó Szilvia mentálhigiénés segítő szakemberrel.

Chadtől a chatig – így működnek a telefonos lelkisegélyszolgálatok

Chadtől a chatig – így működnek a telefonos lelkisegélyszolgálatok

2020. máj. 16. 10:00, Életmódcall_made

Számos, és tegyük hozzá, szerencsére egyre több híradás, cikk vagy TV tudósítás végén tűnik fel egy mondat, amely így hangzik: „Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!” De mit, kit, kiket takar ez a szám, azaz kik ülnek a vonal másik végén? Május 16. a Lelki Elsősegély-szolgálatok Világnapja.

Ne féljen, hazakísérjük – telefonon

Ne féljen, hazakísérjük – telefonon

2019. szept. 20. 14:00, Életmódcall_made

Senki sem szeret egyedül hazasétálni, főleg nem késő éjszaka. Ilyenkor az utcák sötétek és kihaltak, így nem csoda, hogy a legtöbben nem érezzük biztonságban magunkat. Éppen erre a problémára kínál megoldást a Hazakísérő Telefon. A szolgáltatás magyarországi elindítójával, Molnár-Csiki Marennel beszélgetett a csalad.hu.