csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: turizmus
Turizmus a pandémia idején: egy projekt, ami segíti az ágazat túlélését

Turizmus a pandémia idején: egy projekt, ami segíti az ágazat túlélését

2021. nov. 11. 6:00, Családban élni jócall_made

Igaz, némi „programváltozással”. „A turisztikai szektor munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztése” címet viselő pályázat eredeti célja a turizmus munkaadói és munkavállalói oldala közötti hatékonyabb együttműködés és kommunikáció elősegítése volt, azonban a világméretűvé váló koronavírus-járvány következtében a projekt fókuszában álló kutatás kibővült a pandémia hatásainak vizsgálatával.

Kihagyhatatlan hazai panorámák

Kihagyhatatlan hazai panorámák

2020. júl. 19. 8:00, Életmódcall_made

A magyarországi kilátók reneszánszukat élik mostanában, a hosszú bezártság után pedig különösen jó úticélnak számítanak. Kedvcsináló következik kisgyerekeseknek, idősebbeknek és bevállalós baráti társaságoknak, Molnár Attila idegenvezető segítségével.

Adventi vásár Debrecen szívében

Adventi vásár Debrecen szívében

2019. nov. 25. 14:38, Életmódcall_made

Már megnyílt a debreceni Kossuth téren és a Piac utcán a Debreceni Adventi Vásár, amely szerethető közösségi térben, egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt italokkal várja a karácsonyra készülőket.

Megújulnak a turistaházak

Megújulnak a turistaházak

2019. júl. 17. 9:58, Életmódcall_made

Közel hatszázmillió forintos kormányzati támogatással húsz turistaház újul meg idén – derült ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának tájékoztatásából. Dömötör Csaba egy írásbeli kérdésre válaszolva idézte fel, hogy 2010 óta jelentős szemléletváltás történt az ökoturisztika területén – adta hírül a Magyar Nemzet.