Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az énidő, azonban egyedülálló szülőként ez az, amiből a legkevesebb van - hangsúlyozza közleményében az Egyszülős Központ.   

A szépségnapon szépség szigeteken lesz lehetőségük az édesanyáknak egy teljeskörű megszépülésre. A Parfümszigeten parfüm tanácsadással segítenek a megfelelő illat kiválasztásában, a Karrierszigeten munkakeresésben, önéletrajz- és motivációs levél megírásában adnak támogatást, a Sminkszigeten a megfelelő smink kialakításában, a Stílusszigeten a stílusos öltözködéshez adnak tanácsot.

A Fodrászsziget a tökéletes frizura megtalálásához ad ötleteket, a Manikűrszigetről pedig mindenki ápolt kezekkel távozik. A Nyak- és hátmasszázssziget az ellazuláshoz és a felfrissüléshez járul hozzá. 

Az Apanapon az apa-gyermek kapcsolat lesz a fókuszban. A résztvevők útmutatást kapnak, hogyan tudnak mélyebb kapcsolódást kialakítani a gyermekükkel, és hogyan kerülhetik el azt, hogy rossz mintákat adjanak tovább. A félnapos tréningen fény derül a saját erősségekre és a kihívásokra is. A programot Süveges Gergő újságíró, coach, az Apakulcs című könyv szerzője vezeti. 

A budapesti Egyszülős Központ 2018. májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, ahonnan hiányzik az egyik szülő. Az elmúlt több mint három évben a központ több mint 70-féle szolgáltatásával több mint 26 000 egyszülős családot ért el. Magyarországon ma több mint félmillió gyereket egyetlen szülő nevel, az egyszülős családok száma kb. 300 000. 2022 márciusában megnyílt a második Egyszülős Központ Budán, a Déli pályaudvar mellett, amely lehetővé teszi, hogy a budai agglomerációban és a Budán élő egyszülős gyerekeknek és családoknak is könnyen megközelíthető legyen.