csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: lakástámogatás
Biztonságos és kényelmes – ilyen a tökéletes dolgozósarok!

Biztonságos és kényelmes – ilyen a tökéletes dolgozósarok!

2021. jún. 7. 5:00, Támogatásokcall_made

Számos cég a járvány elmúltával sem mond le arról, hogy a pandémia idején ugyan kényszerűen bevezetett, ám azóta sikeresen bizonyított távmunkában foglalkoztassa alkalmazottait. Ezért megnőhet az igény arra is, hogy az otthonfelújítási támogatást egy kényelmes és szakszerű home office munkaállomás kialakítására fordítsuk. Tolvaj Borbála munkavédelmi szakmérnök segítségével körbejártuk, mire érdemes odafigyelni, mielőtt belevágunk a munkálatokba.

Saját lakásra vágynak a magyarok

Saját lakásra vágynak a magyarok

2021. máj. 22. 10:16, Támogatások, kedvezményekcall_made

Egyes felmérések szerint a fővárosi kerületek szintjén évente százhúsz-százötvenmillió forint veszteséget jelentenek csak a bérlők által felhalmozott és ki nem fizetett tartozások. Magyarországon az emberek többsége saját tulajdonú ingatlanra vágyik és azért hajlandó áldozatot is vállalni – mondta a Magyar Nemzetnek a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető közgazdásza.

Jelentős élénkülést vár az MNB idén a lakáspiacon

Jelentős élénkülést vár az MNB idén a lakáspiacon

2021. máj. 21. 8:56, Családban élni jócall_made

A lakáspiaci kínálat 2020-ban jelentősen bővült, elsősorban a vidéki, családi házas építkezéseknek köszönhetően. A lakáshitelek piaca pedig 1 százalékkal felülmúlta a 2019-es csúcsot, a vásárlások majdnem feléhez, a babaváróval együtt majdnem kétharmadához hitel társult - ismertette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb lakáspiaci jelentésének eredményeit Nagy Tamás, a jegybank pénzügyi rendszer elemzése igazgatóságának vezetője.