Most, hogy nem mozdulhatunk ki az otthonunkból, különösen fontos, hogy rendszeresen átmozgassuk a gyerekünket és persze, a saját testünket is. Ebben akart segíteni a Bárdosi házaspár is, akik szintén otthonukba szorultak Majával, Sankóval és a cicájukkal... és persze, a kígyójukkal, bár ő még nem jelent meg a felvételeken, nem úgy, mint a többiek.

Karanténtorna Bárdosiékkal!

Egy szó mint száz, sportos családról lévén szó, Ildi és Sanyi is keresték a lehetőséget, hogy kicsit tornázzanak, és ezzel támogassák azokat, akik szeretnének "edzeni" az otthon töltött időben. Ezért aztán úgy döntöttek, hogy nálunk, pontosabban a csalad.hu Facebook oldalán kezdik el átmozgatni a családokat. Tudjuk, hogy sokan indítottak az elmúlt napokban ehhez hasonló videókat, és azt is tudjuk, hogy talán már nincs új a nap alatt, de hiszünk abban, hogy a nehéz időkben minden segítség jól jöhet, a nevetés és a jókedv pedig biztosan erősíti az immunrendszert is. Éppen ezért szerintünk a Karanténtorna Bárdosiékkal tökéletes délelőtti program minden család számára.

Várjuk szeretettel hétköznap 9.45-kor a csalad.hu Facebook oldalán, ahol néhány kattintással azt is be tudja jelölni, hogy mindig értesüljön, amikor indul a torna.

Amennyiben a heti penzumról lemaradt, akkor itt vissza tudja őket nézni. Ha más nem, egy kis rekeszizom-edzés céljából!