Rúzsa Magdit a Megasztár harmadik évadában ismerte és szerette meg az ország, amit 2006 májusában meg is nyert. Még abban az évben megjelent Ördögi angyal címmel az első albuma, amit azóta számos újabb követett, legutóbb 2021 áprilisában a Karma.

Az énekesnő magánélete is harmonikus: hat és fél év után 2017 szeptemberében feleségül ment párjához. A templomi esküvőt a budapesti Mátyás-templomban tartották, a lakodalmat pedig egy etyeki birtokon.

- Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy "Felkészültél?" "Mire? " - kérdeztem vissza. Erre ő: "ketten vannak". Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman - idézte Rúzsa Magdi Blikknek adott nyilatkozatát a Femina.hu.

Legszívesebben világgá kürtölte volna az örömhírt, ami az utóbbi időben elkezdett látszani is rajta, de mivel az első 12 hetében bármi történhet, és ikrekkel még nagyobb a kockázat, a férjével úgy döntöttek, várnak a bejelentéssel. Miután azonban a Czeizel Intézetben a tegnapi vizsgálat kimutatta, hogy mind a három baba egészséges, az énekesnő a lapnak elárulta, hogy jövőre háromgyerekes anya lesz. - Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés.

- A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik...- közölte a kismama.

Rúzsa Magdi jól viseli az áldott állapotot, de tudja, hármas ikrekkel várandósan lassítania kell a tempón. - Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében.

(https://www.facebook.com/ruzsa.magdolna)