Som-Balogh Edináék hisznek a házasság csodájában - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Som-Balogh Edináék hisznek a házasság csodájában

csalad.hu
2021. júl. 19. 5:00
Családban élni jó

A népszerű színésznő, Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián zeneszerző újra minőségi idővel ajándékozhatják meg egymást. A gyerekek tavaly elkezdték az óvodát, illetve az iskolát, így a szülők délelőttjei egy ideje ismét kettesben telnek, közös reggelizések és séták segítik az egymásra hangolódást. A tikkasztó melegben a Családvarázs őszi epizódjával nosztalgiázunk.

Mindkettejüknél jó példával jártak elöl a szülők, így Som-Balogh Edina és Som Krisztián is egyetértenek, töretlenül hisznek a házasság csodájában. Mint mondják, törvényszerű, hogy apróbb hullámvölgyek előfordulnak egy kapcsolatban, de ha mindketten akarják és tesznek érte, ezeken átlendülhetnek.

A gyermekeik ősszel elkezdték az óvodát, illetve az iskolát, mindketten nagyon szeretik új közösségüket, így a szülők ismét közös programokkal tölthették a délelőttöket, együtt sétálhattak és edzhettek. Ezek az élmények remek hatással vannak a házasságukra.

– Nálunk nincsenek otthon tabutémák, mindent meg tudunk beszélni egymással – meséli Som-Balogh Edina. – Ebbe nevelődnek bele a gyerekek, így tulajdonképpen nem szülők leszünk számukra, hanem barátok. Ez a barátság pedig egy életen át végigkísér.

A színésznő, miután elveszítette édesanyját, a festésbe menekült, amely egyfajta terápia a számára. Hangulatos képein látszik, hogy régóta foglalkozik a képzőművészettel. Külön öröm, ahogy cseperednek a gyerekek, az alkotás örömét fokozatosan velük is megoszthatja majd.