Tisztelt Érdeklődő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. nem indít több csoportot a Bölcsődei dajka képzésből. Képzési csoportjaink lezárultak, erre a képzésre nem tud jelentkezni.

Tájékoztatjuk, hogy a 20/2017 (IX.18) EMMI rendelet által szabályozott bölcsődei dajka tanfolyamok kizárólagos tanfolyamszervezője a Magyar Bölcsődék Egyesülete. Elérhetőségük: http://www.magyarbolcsodek.hu/

Pályázati azonosító: EG-00140-003/2021 – Családbarát ország projekt

A képzési program megnevezése: Bölcsődei dajka tanfolyam

A képzés jellege: 20/2017. (IX. 18.) EMMI rendeletben szabályozott képzés

Nyilvántartási szám: EMMI/2018/CSBO

A képzés célja: A bölcsődei dajka tanfolyam célja olyan kisgyermekellátást segítő munkatárs képzése, aki alapvető feladata – a környezet rendjének, tisztaságának megteremtése, a kisgyermeknevelő zavartalan munkavégzéséhez szükséges tárgyi feltételek előkészítése – mellett képes a kisgyermeknevelő iránymutatásával szükség szerint közreműködni a gyermekek felügyeletében, gondozásában. Biztonságosan tud felügyeletet nyújtani a kisgyermeknevelő távollétében, felismeri azokat a gyermekcsoportban előforduló helyzeteket, amikor azonnali közbelépésre van szükség és megfelelő módon tud azokra reagálni, megoldást találni.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csalad.hu

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.