Tisztelt Érdeklődő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. nem indít több csoportot a Kiegészítő napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személy részére szervezett tanfolyamból. Képzési csoportjaink lezárultak, erre a képzésre nem tud jelentkezni.

Tájékoztatjuk, hogy a 20/2017 (IX.18) EMMI rendelet által szabályozott bölcsődei szolgáltatást nyújtó személy részére szervezett tanfolyamokat a MACSKE Magyarországi Családi Bölcsődék Közhasznú Egyesülete szervez. Elérhetőségük: https://macske.hu

Pályázati azonosító: EG-00140-003/2021 – Családbarát ország projekt

A képzési program megnevezése: Kiegészítő képzés a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személy részére

A képzés jellege: 20/2017. (IX. 18.) EMMI rendeletben szabályozott képzés

Nyilvántartási szám: EMMI/2018/CSBO

A képzés célja: A kiegészítő képzés a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személy részére tanfolyam ráképzést nyújt azon személyek számára, akik a szolgáltatói feladatokra a képzési rendelet hatályba lépése előtt az ESzCsM rendeletben meghatározott tanfolyamot eredményesen elvégezték. A képzés célja, hogy felkészítse a szolgáltatást nyújtó személyeket, illetve a koordinátorokat az új képzési rendeletben meghatározott elvárásoknak, valamint a korábban megszerzett szakmai ismeretek megújítása, korszerűsítése.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csalad.hu

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.