Tisztelt Érdeklődő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. nem indít több tanácsadást, erre már nem tud jelentkezni.

A programelem célja a személyes segítségnyújtás a pályaválasztási folyamat megismeréséhez, valamint a pályaválasztáshoz szükséges önismeret (képességek, készségek, értékek, érdeklődés, motiváció) és a munka világában történő eligazodáshoz nélkülözhetetlen alapismeretek kialakításához. 

A tanácsadás célja és időtartama függvényében a folyamat során a résztvevő fiatalok életpályájuk megalapozásához olyan ismereteket kapnak mind önmagukról, mind pedig a munkaerőpiaci környezetükről, amelyek kellően megalapozzák életpályatervezési- és karrierdöntéseiket. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjék a lehetőségeiket és azt, hogy milyen korlátokkal kell számolniuk az egyes döntési pontoknál, legyenek tudatában erősségeikkel, fejlesztendő területeikkel és mindezeket figyelembe véve tudjanak tervezni (és szükség szerint újratervezni) aktuálisan és a jövőben egyaránt. 

A program megvalósítása során lehetőséget kívánunk biztosítani a szülő/gondviselő bekapcsolódására is a tanácsadási folyamatba.

Célcsoport:

Általános iskolás tanulók (kiemelten a 7. évfolyamos), középiskolás tanulók (kiemelten 10.-11. évfolyamos), opcionálisan szüleik/gondviselőik bevonásával. 

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csalad.hu

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.