Tisztelt Érdeklődő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. nem indít több csoportot a Napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személy részére szervezett tanfolyamból. Képzési csoportjaink lezárultak, erre a képzésre nem tud jelentkezni.

Tájékoztatjuk, hogy a 20/2017 (IX.18) EMMI rendelet által szabályozott bölcsődei szolgáltatást nyújtó személy részére szervezett tanfolyamokat a MACSKE Magyarországi Családi Bölcsődék Közhasznú Egyesülete szervez. Elérhetőségük: https://macske.hu

Pályázati azonosító: EG-00140-003/2021 – Családbarát ország projekt

A képzési program megnevezése: Napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személy részére szervezett tanfolyam

A képzés jellege: 20/2017. (IX. 18.) EMMI rendeletben szabályozott képzés

Nyilvántartási szám: EMMI/2018/CSBO

A képzés célja: A napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást biztosító személyek részére szervezett tanfolyam célja a résztvevők felkészítése a családban nevelkedő 20 hetes életkort betöltött, legfeljebb 14 éves korú, sajátos nevelési igényű gyermek ellátása esetében 16 éves gyermekek – a tanév végéig szóló – megfelelő nappali felügyeletének, nevelésének, gondozásának, foglalkoztatásának és étkeztetésének életkori sajátosságokhoz igazodó, balesetmentes biztosítására a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatás helyszínén és a szolgáltatás részeként, napközbeni gyermekfelügyelet keretében a szülő, gondviselő otthonában.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csalad.hu

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.