A csalad.hu olvasóit – kicsiket és nagyokat, gyermeket nevelő vagy családalapítás előtt álló fiatalokat, kis- és nagycsaládos szülőket, nagyszülőket és dédszülőket, egyszóval mindenkit, akinek családja van – arra hívunk, hogy tartsanak velünk egy léleképítő utazásra, melynek apró, mindennapjainkat szebbé varázsló gyakorlatai segíthetnek mélyebben megélni karácsony valódi üzenetét. Az út során a magyar lélek igazi ápolóitól, irodalmunk, szellemi életünk nagyjaitól vett idézetekkel hozzuk még közelebb az aznapra rendelt, könnyen elvégezhető gyakorlatot.

A legjobb, ha a kalendárium minden ablakát cselekvésre tudjuk fordítani családi életünkben, és ki tudjuk színezni vele egymás életét, de bármikor később is be lehet kapcsolódni – itt minden nap nyereség!

Amire szükségünk lesz: egy kis odafigyelés, kitartás és egy csipetnyi kreativitás!

A mögöttünk hagyott vasárnap meggyújthattuk az első gyertyát a karácsony közeledtét jelző koszorún. Az adventi időszakban nemcsak az ünnepvárás öröme, de a tartalmasan megélt, családunkat építő készülődéssel kapcsolatos elhatározás is megszülethetett szívünkben.

December 1-24 között minden nap kinyílik majd egy különleges grafikájú virtuális ablak, amelyben segítséget, ötletet kínálunk az elmélyült karácsonyi készülődéshez, és reményeink szerint ez sok örömet és felismerést kínál majd az egész családnak!

Tartsanak velünk, és nyissák ki minden nap az előremutató, inspiráló, családunknak is újratervezést kínáló adventi kalendáriumi ablakokat!

A családi csapatépítő adventi kalendárium a Facebook-oldalunkon található.