A digitalizáció kiemelt témaként jelenik meg az európai uniós, valamint a nemzeti célok között, tekintettel arra, hogy a digitális technológiák mindennapi életünkre gyakorolt hatása folyamatosan erősödik.

A digitális készségek fejlesztése elengedhetetlen folyamat a sikeres munkavégzéshez, tanuláshoz, fejlődéshez. Ennek elősegítését célozza meg a négy partner által közösen megvalósított projekt.

Dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője szerint a digitalizáció fejlődése különösen fontos a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében. „Szerencsére egyre több a jó példa, és azt látjuk, a digitalizáció egyaránt segíti a nők karrierjét és a családban való helytállását is. ”A rugalmas foglalkoztatás egyik előfeltétele a technikai háttér, ami lehetővé teszi, hogy egy nő távolról is részt vegyen a munkában. „A digitalizáció a társadalom számára egy állandó, élethosszig tartó tanulásra is lehetőséget ad. Az új eszközök megismerése, az új programok elsajátítása segíti a nőket abban, hogy tanulhassanak és fejleszthessék magukat.” – tette hozzá. 

Ferenczi Andrea, a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) elnöke örömmel működik együtt a Családbarát Magyarország Központtal ezen a fontos ügyön. Az MNKSZ több éve végez kutatásokat a nő, család, karrier és digitalizáció témaköreiben, azon dolgoznak, hogy a női karrierfejlesztés igényét a nők szűkebb és tágabb környezetében felismertesse, megértesse és elfogadtassa. „A nők karrieresélyeit információval, tanácsadással és képzéssel segítjük, hogy tudásukkal, tehetségükkel és sajátos női értékeikkel hozzájárulhassanak családjuk, a szervezetek és a társadalom sikeres működéséhez mind az üzleti, tudományos és non-profit szférában.”

Minden érdeklődőt szeretettel várunk ingyenes, nemzetközi konferenciánkon! 

A részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, az alábbi linken regisztráljon. 

Az angol nyelvű esemény részletes programja itt található. 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Partner szervezetek: 
Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség 
Business & Professional Women Cr z.s. - Csehország 
Združenie podnikateliek a manažérok - Szlovákia