csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: applikáció
Ingyenes gyermekbőrgyógyászat – online

Ingyenes gyermekbőrgyógyászat – online

2020. dec. 16. 13:46, Életmódcall_made

Megkezdte a gyermekek országos ingyenes online bőrgyógyászati ellátását a Szent János Kórház Budai Gyermekbőrgyógyászati Központjának 3 tapasztalt gyermekbőrgyógyász főorvosa. A szolgáltatásnak köszönhetően a 18 évesnél fiatalabb bőrbeteg gyerekek, szüleik segítségével az okostelefonokra telepíthető „MedInnoScan” nevű applikáción keresztül kérhetnek segítséget.

ÉletMentő applikáció a mentőktől

ÉletMentő applikáció a mentőktől

2020. jan. 23. 12:26, Életmódcall_made

Már letölthető és használható az Országos Mentőszolgálat és a Vodafone Magyarország Alapítvány új, ÉletMentő elnevezésű applikációja. Ha baj van, az alkalmazás egyetlen gombnyomással a pontos helymeghatározás mellett megjeleníti az előre feltöltött egészségügyi adatokat is a mentők számára.

„A párom kémprogramot telepített a telefonomra... Ez normális?”

„A párom kémprogramot telepített a telefonomra... Ez normális?”

2019. dec. 19. 10:00, Mi közöd hozzá?call_made

Mindannyian szeretjük biztonságban tudni szeretteinket. Sokan azonban szinte azonnal aggódni kezdenek, ha nem elérhető a gyermekük, férjük, feleségük, valamelyik családtagjuk. Ez természetes dolog, sőt, talán az lenne a furcsa, ha nem így lenne. De mi van akkor, ha ennek megoldására mondjuk a párunk a telefonunkra telepít egy nyomkövető applikációt?

5 hasznos alkalmazás iskolásoknak

5 hasznos alkalmazás iskolásoknak

2019. szept. 13. 14:00, Iskolást nevelünkcall_made

Szinte már nincs háztartás okostelefonok nélkül. A technikai vívmányok gyermekeink mindennapjait is teljesen meghatározzák, nem mindegy hát, hogy mire használják a kütyüt. Az alábbi applikációk segítségével rendszert és biztonságot vihetünk életükbe.