csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: apajegy(zet)
Egy jó lecsót, tessék!

Egy jó lecsót, tessék!

2020. aug. 8. 8:00, Apajegy(zet)call_made

Elkészítési módja szinte családonként változik. Van, aki rizzsel, van, aki tojással, olajon és van, aki csak rendes szalonna-ágyon készíti. Nálam a nyári egyszerűségé a főszerep, no meg a természet-adta ízeké. Íme…

Karantén OFF-ban

Karantén OFF-ban

2020. máj. 13. 15:00, Apajegy(zet)call_made

Szeretnék elköszönni. Szeretném, ha a fentebb leírt szó, mely szerint soraim karanténban íródnak, a jövőben már nem lenne. Szeretném, ha mindannyian – erőt merítve az elmúlt időszakból – most már előre tekintenénk. És szeretném, ha mindenki tudná: anyának lenni a legdurvább államilag finanszírozott munkahely.

Imádság háború után

Imádság háború után

2020. máj. 10. 9:00, Apajegy(zet)call_made

Kedveseim, most aki komolyan azt hiszi, hogy VÉGE egy életre, vagy gyermekeink életének egészére lezárhattuk, kizárhattuk, elüldözhettük ezt a francos nyavalyát, nos kérem: az nagyon téved.

Mindent bele bogrács

Mindent bele bogrács

2020. máj. 2. 8:00, Apajegy(zet)call_made

Magyarország szerintem a tízmillió bográcsozni (is) és grillezni (is) tudó országa. Magam is adófizető állampolgárként ebbe a kategóriába tartozom. De, mint minden főzésnél/sütésnél, a titok itt is az előkészületekben rejlik. Hát íme az én híres paprikás-krumplim, avagy a mindent bele…

Itt lesz május 5.-e

Itt lesz május 5.-e

2020. máj. 1. 11:00, Apajegy(zet)call_made

Még bele sem merültünk, még meg sem hemperegtünk benne, de már a végét várjuk, a végét látjuk. Vagy inkább – és ezt nagyon komolyan írom – reméljük. De vajon fel vagyunk-e készülve arra, hogy milyen lesz az életünk, amint visszazökken a „régi” kerékvágásba?