csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: védelem
Kézmosás: egyszerű és hatékony védelem

Kézmosás: egyszerű és hatékony védelem

2021. okt. 15. 8:00, Életmódcall_made

A koronavírus-járvány második hulláma idején különösen nagy jelentősége van az olyan egyszerű eszközöknek, mint a szappan és a meleg víz. A saját és a családtagjaink egészégét védjük azzal, ha tudatosan és rendszeresen kezet mosunk. Az október 15-ei Kézmosás Világnapjának idén kiemelt jelentősége van.

„Kapcsolj egyből az egészségért!“

„Kapcsolj egyből az egészségért!“

2021. ápr. 26. 12:39, Iskolást nevelünkcall_made

Járványvédelmi csomagot állított össze a Családbarát Magyarország Központ a 20 krízisközpont és 8 menedékház oltalmazottjai és dolgozói számára. A csomagokat Novák Katalin családokért felelős miniszter és Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője indította útnak.

Korunk tudománya: maszkok és álarcok

Korunk tudománya: maszkok és álarcok

2021. márc. 29. 6:30, Életmódcall_made

Bár világszerte egyre több ember kapja meg a koronavírus elleni védőoltást, a maszkviselés még sokáig velünk marad. Annak kutatása sem állt le, hogy miként lehet azt a leghatékonyabban használni a járvány terjedésének lassítására.

A 7 leggyakoribb hiba a maszk tisztításakor

A 7 leggyakoribb hiba a maszk tisztításakor

2020. nov. 7. 15:00, Életmódcall_made

A szájmaszk viselése mostanra a mindennapi életünk része lett, de azt talán kevesebben tudják, hogy tisztán tartása kulcsfontosságú a vírus elleni védelem hatékonysága szempontjából. Szerencsére a mosásához mindössze vízre és megfelelő mosószerre van szükségünk. És persze jól jön néhány hasznos tanács is.