csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: apa
„Ahogy Marci szeret, azt senki mástól nem kapnánk meg!”

„Ahogy Marci szeret, azt senki mástól nem kapnánk meg!”

2021. júl. 6. 5:00, Interjúkcall_made

Amennyire szívszorító és megindító a látvány, a gyerekek és a konduktorok mosolya annyit segít a mindennapokban a szülőknek a Semmelweis Egyetem Pető András Karán. Az itt dolgozó fejlesztő szakemberek az iskoláskor előtti eltérő, megkésett fejlődésű gyermekek felzárkóztatásán fáradoznak. Bekukkantottunk egy foglalkozásra, amelyen a gyerekekkel a szülők is részt vettek.

„Újra kell tanulnunk az apaságot”

„Újra kell tanulnunk az apaságot”

2021. jún. 24. 5:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Nem túlzás, „történelmi múltja” van annak, hogy az apák meghatározó szerepet játszanak a gyermeknevelésben és a család stabilitásában, a szakember mégis úgy véli, ezt a témát nem lehet elégszer körbejárni. A modern apaság kapcsán szó esett „várandós férfiakról”, a levetett cipő-effektusról, meg a C- és D-vitaminról is. Léder László pszichológussal beszélgettünk.

Kovács András Péter: „Ha büszkék lesznek rám, akkor nyertem!”

Kovács András Péter: „Ha büszkék lesznek rám, akkor nyertem!”

2021. jún. 20. 8:00, Interjúkcall_made

Tudatosan óvja családját a nyilvánosságtól az egyik legnépszerűbb magyar humorista és standupos, még sincs olyan fellépése, hogy ne ejtene szót gyermekeiről és a feleségéről. Apák napi beszélgetésünkben Kovács András Péter három gyermek büszke édesapjaként mesélt a trambulinozásról, az önkizsákmányolásról és a szuperapaságról is.