csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kutatás
Lengyel intézettel működik együtt ezentúl a KINCS

Lengyel intézettel működik együtt ezentúl a KINCS

2021. nov. 11. 8:41, Családban élni jócall_made

A családok megerősítését tudományos megalapozottságú kormányzati döntések segíthetik, ezért fontos, hogy a demográfiával, családtudománnyal foglalkozó intézmények között rendszeres konzultáció és partneri együttműködés legyen - mondta a családpolitikáért felelős helyettes államtitkár egy szerdai budapesti rendezvényen.

Turizmus a pandémia idején: egy projekt, ami segíti az ágazat túlélését

Turizmus a pandémia idején: egy projekt, ami segíti az ágazat túlélését

2021. nov. 11. 6:00, Családban élni jócall_made

Igaz, némi „programváltozással”. „A turisztikai szektor munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztése” címet viselő pályázat eredeti célja a turizmus munkaadói és munkavállalói oldala közötti hatékonyabb együttműködés és kommunikáció elősegítése volt, azonban a világméretűvé váló koronavírus-járvány következtében a projekt fókuszában álló kutatás kibővült a pandémia hatásainak vizsgálatával.

Több gyermek, biztosabb jövő

Több gyermek, biztosabb jövő

2021. júl. 11. 10:55, Családban élni jócall_made

A magyar emberek a családban, a gyermekekben látják a jövőt, és úgy gondolják, ha több gyermek születne Magyarországon, az megoldást jelentene nemcsak a népesedési, hanem a környezeti problémákra is – derül ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) Népesedési Világnap alkalmából megjelent közleményéből.