csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: táplálkozási tanácsok
Mindennapi felhangolás

Mindennapi felhangolás

2022. jan. 26. 6:00, Életmódcall_made

Ilyentájt lehet az év lelki mélypontja sok ember számára. A karácsony melegsége rég elillant, a tavasz is nagyon távoli még, ráadásul a járvány is csak növeli a mindennapok terheit. Mit tegyünk hát?

Pár szem napfény

Pár szem napfény

2022. jan. 23. 9:00, Életmódcall_made

Bár a január már hozott némi napsütést, senki sem gondolhatja, hogy túl vagyunk a nehezén. A szervezet téli kimerülése még legalább felerészben előttünk van. Noha úgy tartják, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozással és rendszeres mozgással ilyenkor is megőrizhető a jó erőnlét, azonban ez nem teljesen igaz.

Táplálkozási ajánlás időseknek

Táplálkozási ajánlás időseknek

2022. jan. 18. 15:03, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

Új, kifejezetten a 60 év feletti korosztálynak szóló, nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) háttérintézménye, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) - közölte a szervezet.

Immunerősítésre fel!

Immunerősítésre fel!

2021. dec. 5. 9:00, Életmódcall_made

A téli hideg, napfényszegény hónapokban a szervezet kimerül, fogékonyabbá válik a fertőzésekre és betegségekre. Ahhoz, hogy kellőképpen felvértezzük magunkat a vírusok és baktériumok ellen, megfelelő „munícióra” van szükség. Dr. Faragó Csilla orvos-természetgyógyász különböző immunerősítő praktikákat ajánl figyelmünkbe.